Slider

Film

Fritz Lang

Gjermani viti 1930: Në kërkim të projektit të tij të parë të filmit me zë, mjeshtri i regjizurës Fritz Lang ndeshet me rrëfimin e një vrasësi serial: M - Një qytet i cili kërkon një vrasës do të lërë...

Lexo më shumë

Tepër larg

Goethe-Zentrum,Filma,Tepër larg

Një miqësi e lindur prej largimit nga vendlindja, shkaktuar nga dora e njeriut: Fshati, ku Beni njëmbëdhjetëvjeçar jeton së bashku me familjen e tij, duhet të zhvendoset për shkak të një miniere...

Lexo më shumë

Noti

Goethe-Zentrum,Filma,Noti

Kur je 15 vjeç lëndoshesh shpejt – dhe ka bashkëmoshatarë që e shfrytëzojnë këtë fakt në mënyrë të pacipë. Elisa e drojtur e njeh majft mirë bullizmin dhe për këtë arsye ndihet edhe më shumë e...

Lexo më shumë

Toni Erdmann

Goethe-Zentrum,Filma,Toni Erdmann

Megjithëse nuk i mungon aktiviteti mësuesi i muzikës, tanimë në pension, Winfried Conradi e vuan vetminë e tij. Në mënyrë të veçantë ai shqetësohet për vajzën e tij, Ines, e cila ndjek karrierën e...

Lexo më shumë