Slider

Të tjera

Workshop fotografie

The Tirana-Project – Visual Storytelling Workshop në Tiranë, Shqipëri.


Nga 14 deri 21 shtator 2021 Jens Schwarz do të ofrojë një workshop 8-ditor fotografie për pjesëmarrës vendas dhe ndërkombëtarë...

Lexo më shumë

Ekspozitë: Berliner Mythen

Kjo ekspozitë tregon shtatë novela grafike nga vëllimi Berliner Mythen i artistit Reinhard Kleist i vlerësuar me çmime për ilustrimet e tij.

Mitet e Berlinit bazohen në një koleksion historish...

Lexo më shumë