Slider

Datat e mbylljes dhe festat zyrtare

Oraret e zyrës

 • Tiranë
  E hënë - e enjte 09.00 – 12.00 dhe 14.00 – 17.00
  E premte 09.00 – 12.00
  E shtunë 08.00 – 14.00
  E diel dhe ditë festash Mbyllur
 • Shkodër
  E hënë - e premte 09.00 – 13.00 
  E shtunë, e diel dhe ditë festash Mbyllur
 • Elbasan
  E hënë - e enjte 09.00 – 13.00 

  E premte, e shtunë,
  e diel dhe ditë festash

  Mbyllur

 

Ditët e festave dhe të pushimeve për vitin 2021
 • 01 janar (Viti i Ri)
 • 02 janar (dita e dytë e Vitit të Ri)
 • 03 janar (pushim)
 • 04 janar (pushim)
 • 14 mars (Dita e Verës)
 • 15 mars (e hëna e ditës së Verës)
 • 22 mars (Festa e Sulltan Nevruzit)
 • 02 prill (e premtja e zezë katolike)
 • 03 prill (e shtuna e pashkëve katolike)
 • 04 prill (e diela e pashkëve katolike)
 • 05 prill (e hëna e pashkëve katolike)
 • 30 prill (e premtja e zezë ortodokse)
 • 01 maj (e shtuna e pashkëve ortodokse)\(Dita Ndërkombëtare e Punës)
 • 02 maj (e diela e pashkëve ortodokse)
 • 03 maj (e hëna e pashkëve ortodokse)
 • 13 maj (Fitër Bajrami)
 • 20 korrik (Kurban Bajrami)
 • 05 shtator (Shenjtërimi i Nënë Terezës)
 • 03 tetor (Dita e Bashkimit të Gjermanisë)
 • 04 tetor (e hëna e ditës së Bashkimit të Gjermanisë)
 • 28 nëntor (Dita e Pavarësisë)
 • 29 nëntor (Dita e Çlirimit)
 • 08 dhjetor (Dita Kombëtare e Rinisë)
 • 25 dhjetor (dita e parë e Krishtlindjeve)
 • 26 dhjetor (dita e dytë e Krishtlindjeve)
Periudha e pushimeve:
 • 26.07.2021 - 08.08.2021 (pushimet e verës)
 • 25.12.2021 - 04.01.2022 (pushimet e dimrit)