Slider

Çmimet e kurseve

Kurse me minimalisht 8 pjesëmarrës

të hënën deri të premten 60 15.500 lekë 14.000 lekë
të shtunën dhe të dielën 60 15.500 lekë 14.000 lekë
*1 orë mësimore = 45 minuta
    Për kurset me grupe të vogla dhe kurset individuale vlejnë rregulla dhe tarifa të posaçme.
  • Tabela e çmimeve

¹ Çmimi i reduktuar vlen vetëm për anëtarët e së njëjtës familje. Informacione të detajuara do të gjeni në kushtet tona të biznesit.
² Librat e kursit nuk janë të përfshirë në çmimin e kursit.

Aktualizimi i fundit: 25.08.2016
Të dhënat mund të ndryshojnë.