Slider

Film

Tre

Përgjatë njëzet vite marrëdhënia e tyre është konsumuar; Hanna dhe Simon duket se jetojnë më shumë në të shkuarën sesa besojnë në një të ardhme të përbashkët. Pastaj ata bien në dashuri me të njëjtin burrë dhe askush nuk di gjë për aventurat seksuale të partnerit. Kur e vërteta del në pah treshja gjen një zgjidhje surprizuese.

 

  • Titulli: Tre
  • Regjia: Tom Tykwer
  • Kohëzgjatja: 119 minuta
  • Viti i shfaqjes së parë: 2010
  • Gjuha: gjermanisht me titra anglisht
  • Aktorët: Sophie Rois, Sebastian Schipper, Devid Striesow, Angela Winkler, Annedore Kleist etj.
  • Data: të enjten, 30 janar 2020, ora 19:00
  • Vendi: Akademia e Filmit dhe e Multimedias Marubi, rruga “Aleksandër Moisiu”, nr. 78, 1005 Tiranë
  • Hyrja: falas