Slider

Film

Art girls

Tre artistë Berlinezë, të cilët deri më tani nuk kanë qenë veçanërisht të suksesshëm, bashkëpunojnë në një ekspozitë të përbashket. Projekti është financuar nga një kompani bioteknike, sepse dy shkencëtarë besojnë fort në efektet e artit, gjë që ata nuk kanë mundur ta provojnë deri më tani me eksperimentet e tyre.

Teknologjia e tyre e "bio-sinkronizimit" sipas parimit të kompjuterave në rrjet, duhet të kombinojë njerëz të ndryshëm në një qenie të vetme me aftësi të jashtëzakonshme. Me ART GIRLS, Robert Bramkamp ka arritur të krijojë një përzierje impulsive të satirës së artit, kritikës ndaj shkencës dhe motiveve katastrofike nga kinemaja horror.

 

 

  • Titulli: Art Girls
  • Regjia: Robert Bramkamp
  • Kohëzgjatja: 120 minuta
  • Viti i shfaqjes së parë: 2013
  • Gjuha: gjermanisht me titra anglisht
  • Aktorët: Inga Busch, Peter Lohmeyer, Megan Gay | etj.
  • Data: të premten, 13 dhjetor 2019, ora 18:00
  • Vendi: Zeta Galeri
  • Hyrja: falas