Goethe-Zertifikat B2

të enjten, 26.01.2017, ora 08.30
Regjistrimi deri më 12.01.2017

Çmimi intern: 15.500 lekë*
Çmimi ekstern: 21.500 lekë
Çmimi vetëm për pjesën e të folurit: 6.000 lekë**
Çmimi vetëm për pjesën me shkrim (të lexuarit, të dëgjuarit dhe të shkruarit): 15.000 lekë**


*Çmimi i ulur prej 15.500 lekësh vlen vetëm për kandidatë, të cilët në çastin e regjistrimit për provim janë njëkohësisht edhe kursantë të Goethe-Zentrum.
**Çmimet për pjesën e të folurit dhe pjesën me shkrim vlejnë vetëm nëse ato përsëriten vetëm një herë dhe vetëm brenda një viti.


Ecuria:

Hyrja
 • 08.30 – 09.00: Hyrja, kontrolli i dokumenteve të identifikimit
  Lejohet hyrja vetëm e personave të regjistruar për provim. Shoqëruesit janë të lutur të presin jashtë deri në përfundim të provimit.
  Pjesëmarrësit pa dokument të vlefshëm identifikimi nuk mund të pranohen në provim.
  Palltot, xhaketat, çantat dhe telefonat celularë duhen dorëzuar në garderobë apo në zyrën e regjistrimit.
Provimi me shkrim
 • 09.00 – 10.20: Leseverstehen und Sprachbausteine
  Në sallën e provimit, ju lutemi të merrni me vete vetëm dokumentin e identifikimit dhe stilolapsin.
  Lejohet të shkruhet vetëm me stilolaps, jo me laps.
 • 10.40 – 11.10: Hörverstehen
 • 11.20 – 12.40: Schriftlicher Ausdruck
Provimi me gojë
 • të premten, 27 janar 2017
  Orari do t'u komunikohet pjesëmarrësve individualisht.
  Kohëzgjatja: 15 minuta kohë përgatitore dhe 15 minuta provim me gojë.
  Si rregull, provimi me gojë zhvillohet në çift.

Në varësi të numrit të pjesëmarrësve në provim, ju lutemi të planifikoni kohë pritjeje. Kush dëshiron mund të sjellë me vete diçka për të pirë ose diçka të vogël për të ngrënë, pasi gjatë pushimeve pjesëmarrësit nuk mund të dalin nga ndërtesa. Pirja e duhanit lejohet jashtë në terracë.

Shpërndarja e certifikatave: 09.02.2017

Rezultatet e provimit:
Datëlindja
e pjesëmarr.
Numri
i pjesëmarr.
Të lexuarit
(L)
Të dëgjuarit
(H)
Të shkruarit
(S)
Të folurit
(M)
ShumaNota
01.06.19743368119,008,0012,5016,0055,50s'ka kaluar
29.11.19843355819,0017,0020,0021,5077,50kënaqshëm
30.03.19853366313,0011,5012,0017,5054,00s'ka kaluar
26.11.19863364311,0017,0019,5021,5069,00mjaftueshëm
11.07.19883363710,008,5013,0019,5051,00s'ka kaluar
24.09.19893364520,0020,0023,0025,0088,00mirë
08.10.19893364714,008,5018,5020,5061,50s'ka kaluar
11.11.19893363614,008,5016,0018,0056,50s'ka kaluar
12.09.19903357411,0010,5011,5020,5053,50s'ka kaluar
04.12.19903360917,0013,5016,0016,5063,00mjaftueshëm
01.05.1991335896,008,508,0014,5037,00s'ka kaluar
20.12.19913367411,0011,5012,5020,0055,00s'ka kaluar
26.03.19923366015,0011,0016,5021,5064,00s'ka kaluar
23.09.19923367017,0016,5023,5024,0081,00mirë
19.06.19933354314,0013,5015,0019,5062,00s'ka kaluar
10.03.1994335708,004,5011,0017,5041,00s'ka kaluar
02.05.1994336798,0012,5012,0018,5051,00s'ka kaluar
12.03.19953360214,0011,5011,0016,0052,50s'ka kaluar
04.07.19953364411,0011,0012,5019,5054,00s'ka kaluar
20.11.19953367716,0015,5020,0025,0076,50kënaqshëm
21.06.19963364921,0015,5020,5024,5081,50mirë
05.08.1997335838,0014,0016,0019,5057,50s'ka kaluar
16.09.19973355717,0015,0019,5023,0074,50kënaqshëm
28.08.19983357118,0015,0018,0024,0075,00kënaqshëm
29.11.19983359919,0020,0021,5024,5085,00mirë
03.02.19993359011,0013,5016,0020,5061,00s'ka kaluar
01.03.1999335495,008,0011,0014,5038,50s'ka kaluar
22.03.19993331614,0013,5013,0021,5062,00s'ka kaluar
08.04.1999336058,0013,507,5019,0048,00s'ka kaluar
15.06.19993354811,008,5013,5014,0047,00s'ka kaluar
23.08.19993360011,0016,5016,0022,0065,50s'ka kaluar
12.05.20003354015,0013,5013,5018,0060,00s'ka kaluar


***Të dhënat mund të ndryshojnë.

Mëso gjermanisht

Kreu i faqes ↑