Rezultatet e provimeve të funditA1
12.09.2017
A2
12.09.2017
B1
13.09.2017
B2
14.09.2017
C1
14.09.2017


Aktivitete

 • © Franz Kimmel

  Performancë kërcimi: Chipping

  Një qytet kubesh. Muret vibrojnë dhe lëkunden. Mes tyre një trup, i rrethuar, i zaptuar dhe i përmbytur nga projeksione, të cilat kërcënojnë ta përpijnë. [Më shumë...]

 • Konferenca e mësuesve të gjermanishtes 2017

  Goethe-Institut në Ballkanin Perëndimor organizon këtë vit konferencën e mësuesve të gjermanishtes në rang rajonal për mësues nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia. [Më shumë...]

 • Filmi: Tapë dhe xurxull | © Sehr gute Filme

  Tapë dhe xurxull

  Tobiasi dhe Shishja janë shok të ngushtë. Të dy me mjekër, bullafiqë dhe me humor të mirë pas gotës së tretë. Natën tapë dhe ditën të shkalafitur – ndërkohë që nga ana tjetër po rrënojnë familjen dhe punën. Dhe kështu një alkoolist nuk heq do qafe shokun e tij të ngushtë. [Më shumë...]

 • Filmi: Sy për sy | © Wolfgang Ennenbach

  Sy për sy

  Djaloshi 10-vjeçar Miki jeton qëkur s'mban mend në një shtëpi sociale për fëmijë. Kur një ditë të bukur atij i bie në dorë adresa e të atit, atë e pret një surprizë e madhe: Tomi është xhuxh, çka e kthen përfytyrimin e Mikit për figurën e babait komplet përmbys. Udha për t'i sjellë ata më pranë është e vështirë. [Më shumë...]

 • Filmi: Lamtumirë Evropë | © XVerleih / Mathias-Bothor

  Lamtumirë Evropë

  Jeta e shkrimtarit austriak Shtefan Cvajg në mërgim. Në kulmin e famës së tij botërore ai detyrohet të mërgojë jashtë vendit dhe pavarësisht që strehimit të sigurt, mikpritjes dhe natyrës madhështore tropikale të shumë vendeve, ai nuk arrin të gjejë gjetësi si në atdheun e tij. [Më shumë...]

 • Filmi: 4 Könige | © Kristian_Leschner / Port au Prince Pictures GmbH

  Katër mbretër

  Për shkak të konflikteve në familje të dala nga kontrolli pak para Krishtlindjeve, katër të rinj të ndryshëm nga njëri-tjetri e kalojnë natën e shenjtë të Krishtlindjeve në psikiatri. Për fatin e tyre të mirë ata kanë në krah një mjek disi jokonvencional, dr. Volf, i cili sheh te këta katër të rinj forcën e tyre, duke pasur besim te ta më tepër se ata në veten e tyre. [Më shumë...]

 • Të mësosh gjermanisht me aplikacione dhe njëkohësisht të argëtohesh

  Flisni ose mësoni gjermanisht dhe doni të vini në provë njohuritë tuaja gjuhësore, por nuk doni të bëni ndonjë test apo provim? Doni dhe të argëtoheni gjatë kësaj prove? Atëherë kemi gjënë e duhur për ju! Apps!
  [Më shumë]
 • Lernabenteuer Deutsch

  Të përjetosh një aventurë emocionuese, të zgjidhësh gjëegjëza të ndërlikuara e krahas tyre, të mësosh gjermanisht: Të gjithë këtë e ofron loja “Lernabenteuer Deutsch”
  [Më shumë]

Akses i shpejtë

Kreu i faqes ↑