Rezultatet e provimeve të funditA1
22.01.2018
A1
12.12.2017
A2
12.12.2017
B1
13.12.2017
B2
13.12.2017


Aktivitete

 • © Getty Images / Nils Bornemann

  Bursa për në Berlin për kursantët e Goethe-Zentrum

  Vitin 2018 Goethe-Institut jep për të tetën herë dy bursa për një qëndrim në Berlin të Gjermanisë. Në këtë program njëjavor do të ftohen rreth 20 kursantë dhe kursante të instituteve Gëte nga vendet e Evropës Juglindore. [Më shumë...]

 • Filmi: Herbert | © Departures Film

  Herbert

  Një ish-boksier, i cili jetesën e tij e siguron si mbledhës borxhesh dhe portier lokalesh, fillon të reflektojë për jetën e tij, pasi merr vesh që vuan nga një sëmundje e pashërueshme. [Më shumë...]

 • Filmi: Hotel Lux | Stephan Rabold / © Bavaria_Pictures

  Hotel Lux

  Në vitin 1933 kabaretisti Hans Cajsig arratiset me një pasaportë false drejt Rusisë dhe përfundon në Moskë në hotelin famëkeq Lux. Mirëpo shërbimi i fshehtë sovjetik e konsideron atë si astrologun renegat të Hitlerit. [Më shumë...]

 • Filmi: Fitzcarraldo | © Werner Herzog / Film GmbH

  Fitzcarraldo

  Fitzcarraldo është një ëndërrimtar monoman, i cili kërkon të realizojë një ëndërr mjaft të guximshme – të ndërtojë një sallë opere në pyllin e amazonës. Mirëpo i sapombërritur në një zonë të banuar nga indianë indigjenë ai ngec në një situatë pothuajse të pashpresë. [Më shumë...]

 • Ostwind | © Tom Trambow / Sam Film

  Ostwind

  14-vjeçarja Mika ngel në klasë dhe si dënim duhet të shkojë në fermën e gjyshes së saj, ku nuk ka shumë teknologji, por ama një kalë, me të cilin ajo krijon një shoqëri të ngushtë. [Më shumë...]

 • Të mësosh gjermanisht me aplikacione dhe njëkohësisht të argëtohesh

  Flisni ose mësoni gjermanisht dhe doni të vini në provë njohuritë tuaja gjuhësore, por nuk doni të bëni ndonjë test apo provim? Doni dhe të argëtoheni gjatë kësaj prove? Atëherë kemi gjënë e duhur për ju! Apps!
  [Më shumë]
 • Lernabenteuer Deutsch

  Të përjetosh një aventurë emocionuese, të zgjidhësh gjëegjëza të ndërlikuara e krahas tyre, të mësosh gjermanisht: Të gjithë këtë e ofron loja “Lernabenteuer Deutsch”
  [Më shumë]

Akses i shpejtë

Kreu i faqes ↑