Aktivitete

 • Filmi: Prindër | © Kundschafter Filmproduktion GmbH Berlin

  Prindër

  Fillimisht Kristina dhe Konradi nuk shohin ndonjë problem te fakti që të dy kanë nisur nga një punë. Janë të lumtur me njëri-tjetrin, kuptohen mirë dhe më pas marrin edhe një vajzë au-pair për fëmijët e tyre. A do të ecin vallë mirë gjërat? [Më shumë...]

 • Filmi: Detektivët e makaronave | Burimi: Goethe-Institut

  Detektivët e makaronave

  Një dyshe djemsh: njëri pak dembel, por i ndjeshëm për shkak të fantazisë së tij dhe botëkuptimit që ka, kurse tjetri një tip i zgjuar, por pak i frikësuar. [Më shumë...]

 • Filmi: About a Girl | © Bastian Fischer / Imbissfilm

  About a Girl

  Sharlina 15-vjeçare, një vajzë e shkathët dhe mistrece, është një fanse e çmendur e këngëtarit Kurt Cobain dhe pyet veten, se pse "të rritesh" është kaq e ndërlikuar. Një ditë, kur ndihet tepër melodramatike dhe rebele me veten, ajo vendos t'i heqë spinën jetës e saj. Por për fat të mirë përpjekja dështon ˜– ajo zbulon, se sa të bukura janë jeta dhe dashuria në të vërtetë. [Më shumë...]

 • Filmi: Në labirintin e heshtjes | © Heike Ulrich / CWP FIlm Universal Pictures

  Në labirintin e heshtjes

  Një ngjarje e bazuar në një histori të vërtetë mbi komplotin e disa institucioneve dhe degëve të mirënjohura qeveritare për të mbuluar krimet naziste nga Lufta e Dytë Botërore. [Më shumë...]

 • Të mësosh gjermanisht me aplikacione dhe njëkohësisht të argëtohesh

  Flisni ose mësoni gjermanisht dhe doni të vini në provë njohuritë tuaja gjuhësore, por nuk doni të bëni ndonjë test apo provim? Doni dhe të argëtoheni gjatë kësaj prove? Atëherë kemi gjënë e duhur për ju! Apps!
  [Më shumë]
 • Lernabenteuer Deutsch

  Të përjetosh një aventurë emocionuese, të zgjidhësh gjëegjëza të ndërlikuara e krahas tyre, të mësosh gjermanisht: Të gjithë këtë e ofron loja “Lernabenteuer Deutsch”
  [Më shumë]

Akses i shpejtë

Kreu i faqes ↑